Inschrijven Event

Van harte gefeliciteerd met het behalen van een positie in de Misset Horeca Terras Top 100 2018! Op welke plek je bent geëindigd hoor je maandag 2 juli a.s., wanneer de complete Terras Top 100 2018 wordt gepresenteerd tijdens een feestelijke bekendmaking van de lijst bij de winnaar van het afgelopen jaar, Brasserie Staverden in Ermelo

Het terras van Brasserie Staverden heeft een capaciteit van 400 personen. Graag willen we iedereen verwelkomen, daarom kun je je met 4 personen per bedrijf inschrijven. Wil je met meer dan 4 personen komen, mail ons graag op terrastop100@vakmedianet.nl. We inventariseren alle aanmeldingen en zodra er ruimte is, ben je van harte welkom met 4+ en krijg je hiervan bericht.

Programma
Vanaf 15.00 uur verwelkomen we iedereen bij Brasserie Staverden met een hapje en een drankje. Rond de klok van 16.00 uur starten we met de bekendmaking van de Misset Horeca Terras Top 100 2018. Naast de top-100 reiken we ook de prijzen uit aan de Parel van het Jaar en de Publieksprijs. Na de bekendmaking van de nummer 1 sluiten we af met een feestelijke borrel. Klik hier voor het volledige programma.

 

Stap 1: Jouw keuze

Geef aan met hoeveel personen je wenst deel te nemen. Vink de prijsoptie aan en klik vervolgens op verder met inschrijven om jouw persoonlijke gegevens in te vullen en het inschrijfproces op de juiste manier af te ronden.
Powered by

Partners

Ambassadeur

Locatie

Brasserie Staverden
Uddelermeerweg 2
3852 NT Ermelo

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.