Heerenveense onderneming overtreft alle verwachtingen

’t Gerecht in Heerenveen is op plek 1 geëindigd van de Terras Top 100 2018 van vakblad Misset Horeca. Dat is maandag 2 juli bekendgemaakt. Het Friese terras wist de afgelopen maanden zowel de mystery visitors, de vakjury áls de hoofdjury omver te blazen tijdens diverse bezoeken. ‘Als hier ineens 300 gasten voor de deur staan, krijgen die alsnog één voor één een topservice’, aldus de jury. Kasteel TerWorm uit Heerlen eindigde op plek 2. Het brons ging naar Diverso in Nederweert.

‘t Gerecht staat al een aantal jaren in de Terras Top 100. In 2017 op plek 56 en in 2016 behaalde het terras in het centrum van Heerenveen haar hoogste positie, plek 8. Nu is er dan die felbegeerde nummer-1-positie. ‘Het woord ‘nee’ lijkt hier niet te bestaan, personeel krijgt de kans zich te ontwikkelen, binnen twaalf minuten staat standaard je gerecht op tafel en de ondernemers zijn enorm complementair aan elkaar. Oh ja, ze hebben óók nog eens een plaatje van een terras’,

 

Overige winnaars
De Terras Top 100 2017 werd maandag 2 juli van 100 tot 1 bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement bij Brasserie Staverden in Staverden, de winnaar van 2017. Onder leiding van presentator Erik van Muiswinkel werd er met ruim 400 aanwezigen afgeteld. Naast de ranglijst zijn nog een aantal prijzen uitgereikt. De Publieksprijs ging dit jaar naar Bistro de Oale Ste uit Nijverdal en Annemarie Bruines, medewerkster van De Groes in Zelhem werd verkozen tot Parel van het Jaar. Een extra prijs voor het Mooiste terras werd uitgereikt aan Kasteel TerWorm.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het event.

De volledige ranglijst en al het nieuws over de Misset Horeca Terras Top 100 vind je op www.missethoreca.nl.

 

 

Powered by

Partners

Ambassadeur

Locatie

Brasserie Staverden
Uddelermeerweg 2
3852 NT Ermelo

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.