Misset Horeca

Terras Top 100
 

Start volgend jurytraject: april 2023

De inschrijving voor het jurytraject van de Terras Top 100 2023 is nog niet geopend. Wel kun je terras alvast voorinschrijven. In december 2022 nemen we dan contact met je op om de inschrijving te voltooien.
 


 

 

 

 

 

Op dit moment is het alleen mogelijk om een voorinschrijving te doen. In december 2022 nemen we contact met je op om de inschrijving te voltooien!

 

Krijg inzicht in hoe jouw terras ervoor staat door mee te doen aan de Misset Horeca Terras Top 100. De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Door deelname aan dit traject toon je jouw ambitie en krijg je handvatten om nog meer uit je terras te halen. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap… uiteindelijk weet je precies wat de sterke punten en de verbeterpunten van jouw terras zijn.

Waarom meedoen?

Inzicht in je sterke en verbeterpunten van je terras

In de rapportages staat wat de beleving en ervaring is van het jurylid. Zij zullen hun bevindingen noteren en elke zaak kan hier zijn voordeel mee doen: wat gaat er goed, wat verdient aandacht?

Vergroot de zichtbaarheid van jouw terras

Als je eenmaal in de Terras Top 100 staat kun je uitdragen: dít is een Terras Top 100-zaak. Een betere promotie is er niet. Ben je de beste van Limburg, draag dat uit. Maar wellicht ben je de beste van Zuid-Limburg, ook een titel, toch?

Goed voor de onderlinge teamspirit

Niets is leuker dan gezamenlijk het niveau van het bedrijf omhoog te tillen. Zodra de eerste zonnestralen doorbreken en de kans op een onaangekondigd jurybezoek groeit, is het voor elke werknemer de kunst om zijn beste beentje voor te zetten.

 

 Nog niet overtuigd? Lees dan deze 8 redenen om mee te doen aan de Terras Top 100>>
 

 
 

 

Waarom doen je collega's mee?
 

"Meedoen aan de Terras Top 100 is niet alleen om het plaatsje op de lijst of een mooie overwinning.  Het  is  ook  een  instrument  om  het  beste  in  onze  medewerkers naar boven te halen en ze te motiveren"Oud-deelnemer 2019

 

"De Terras Top 100 is een mooie lijst waar ieder zichzelf respecterend horecabedrijf met terras zou mee moeten doen!" - Oud-deelnemer 2019

 

"Aanrader voor iedere horeca-ondernemer (met terras) om je te blijven inspireren en om te blijven verbeteren. Deelname geeft je tips en nieuwe inzichten. Geen reden om niet mee te doen ;-)." - Oud-deelnemer 2019

 

"Voor ieder horecabedrijf zou het een uitdaging moeten zijn om in de Terras Top 100 te staan, ieder bedrijf kan hier enorm van leren om zijn bedrijf beter te maken, teamspirit te krijgen en om deze prijs te winnen."- Oud-deelnemer 2019

 

 

Kijk terug

 

En de 2021 editie van de Terras Top 100.