Waarom meedoen aan de Terras Top 100?
Er zijn talloze goede redenen om als bedrijf mee te doen aan de Misset Horeca Terras Top 100. Van teamspirit en betrokkenheid van de gasten bij de zaak, tot gratis marketing en rapportages om je bedrijf te verbeteren. Hier een aantal redenen op een rij om mee te doen aan de Terras Top 100:
Meedoen is goed voor de onderlinge teamspirit
Vraag het regelmatige deelnemers: niets is leuker – en tevens goed voor de onderlinge teamgeest – dan gezamenlijk het niveau van het bedrijf omhoog te tillen. Zodra de eerste zonnestralen doorbreken en de kans op een onaangekondigd, anoniem jurybezoek groeit, is het voor elke werknemer én ondernemer de kunst om zijn beste beentje voor te zetten.
Door de rapportages krijg je inzicht in je sterke en verbeterpunten van je terras
In de rapportages staat wat de beleving en ervaring is van het jurylid. Het vakjurylid beoordeelt door de ogen van de professional, de mystery visitor door die van de gast. Zij zullen hun bevindingen noteren en elke zaak kan hier zijn voordeel mee doen: wat gaat er goed, wat verdient aandacht?
Het vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf / terras
Als je eenmaal in de Terras Top 100 staat kun je uitdragen: dít is een Terras Top 100-zaak. Een betere promotie is er niet. Ben je de beste van Limburg, draag dat uit. Maar wellicht ben je de beste van Zuid-Limburg, ook een titel, toch?
Het levert je veel publiciteit op in landelijke, regionale en lokale media én vakpers
Als je in de Top 100 staat, krijg je een vermelding in een speciale uitgave van Misset Horeca. Een plek in de Top 100 leidt ook regelmatig tot aandacht in lokale, regionale en landelijke media. Vorig jaar hadden Radio 538, 3FM, RTV Drenthe en nog 35 andere media het over de Terras Top 100.
Het zorgt voor herkenning en erkenning
Meedoen aan de Terras Top 100 toont dat je als bedrijf bezig bent naar jezelf te kijken. Je wilt het beste voor je gasten en daarom is alleen meedoen al een teken dat je er serieus mee bezig bent.
Meer omzet door publiciteit en marketing
Door al die media-aandacht -waar je zelf dus echt wel een hand in hebt- komen er ook meer gasten naar je zaak. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar het beste terras van de stad, de regio of zelfs het land? Koen Bakker van Het Hooihuis, zat na de winst in juli 2016, tot en met september helemaal vol, ‘lunch en diner!’.
Betrek je gasten bij je zaak
Dankzij de Publieksprijs kun je gasten bij je zaak betrekken. Naast de reguliere Terras Top 100 is er ook de Terras Top 100 Publieksprijs. Inschrijvingen dingen automatisch ook mee om de Publieksprijs. Dat houdt kort gezegd in: wie mobiliseert z’n achterban het best? Zowel op het terras of in de zaak als via social media: roep je gasten op om op jouw terras te stemmen. Het levert goede promotie én betrokkenheid op.
Misset Horeca Terras Top 100 2023 - voorinschrijving
Misset Horeca Terras Top 100 2023 - voorinschrijvingterrastop100@vakmedianet.nl
Misset Horeca Terras Top 100 2023 - voorinschrijvingterrastop100@vakmedianet.nlhttps://www.missetterrastop100.nl/135266
2023-07-03
2023-07-03
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Misset Horeca Terras Top 100 2023 - voorinschrijvingMisset Horeca Terras Top 100 2023 - voorinschrijving0.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend