Inschrijving is gesloten 


Jouw gasten staan alweer te springen om op je terras terecht te kunnen, maar staat jouw team ook klaar om het beste uit zichzelf én elkaar te halen? Wel wanneer je elk jaar meedoet aan de Misset Horeca Terras Top 100. Samen voor het hoogst haalbare gaan brengt het beste in iedereen naar boven én daarom schrijven honderden horecazaken zich jaarlijks in voor Nederland’s grootste terrascompetitie.

 

De terrascompetitie waar iedereen wint


Nederland, terrasland! Waar anders is ‘terrassen’ tot werkwoord verheven en staat ‘t hele volk al voor de eerste zonnestralen klaar om bij jou buiten te genieten? Met de Terras Top 100 werkt Misset Horeca elk jaar mee aan het blijvend verbeteren van de Nederlandse terrascultuur. Dankzij onze mystery visits ontdek jij natuurlijk of je dit jaar tot de top van het land, jouw provincie of stad behoort én ontvang je ook nog eens waardevolle juryrapporten waarmee jullie je zaak tot grotere hoogtes tillen. Zo wordt jouw zaak beter, de algemene kwaliteit van terrassen in Nederland hoger en ‘terrast’ het Nederlandse volk nóg lekkerder. Dat noemen wij een win-win-win-situatie.
 

Waarom meedoen?

Is jouw zaak tiptop of krijg je toch wat toptips om volgend jaar beter te scoren? De mystery visits en visits van onze gerenommeerde vakjury bepalen meer dan alleen onze jaarlijkse Terras Top 100: ze geven je geweldig inzicht in de krachten en kansen van jouw terras én team. De rapporten die elke deelnemer ontvangt helpen je vooruit en een terras dat groeit, bloeit.

Jouw terras is ‘t boegbeeld van je kroeg, eetcafé of restaurant en deelname aan de Terras Top 100 zet jouw hele bedrijf nog eens extra in het zonnetje. Zo’n felbegeerde plek aan de top toont jouw gasten dat het hele team zorgt voor een uitzonderlijke belevenis. Die aantrekkingskracht brengt meer mensen – én omzet – naar jouw zaak.

Een topterras heeft geen zon nodig om te stralen – het is jouw team dat ‘t doet. Met de Terras Top 100 geef je iedereen in jouw zaak – van bediende tot barbaas – elke dag een reden om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Een hotspot in deze top 100 bereik je namelijk alleen samen en met het hoogste doel voor ogen zal je hele team écht harder gaan lopen.

 

 Nog niet overtuigd? Lees dan deze 8 redenen om mee te doen aan de Terras Top 100 >>
 

 
 

 

Jouw collega-ondernemers doen mee, omdat…

 

“Ieder bedrijf kan hiermee zijn bedrijf beter mee maken, teamspirit verhogen en enorm veel leren. Horecabedrijven zouden allemaal de uitdaging aan moeten gaan om in de Terras Top 100 te komen"

 

“Meedoen aan de Terras Top 100 blijft je inspireren om te verbeteren, want elke deelnemer krijgt tips en inzichten van de vakjury. Er is gewoon geen reden om niet mee te doen – een aanrader voor iedere horeca-ondernemer met terras.”

 

“Leuke competitie om ook binnen het team onder de aandacht te brengen. Met de rapporten kunnen we uiteindelijk de bedrijfsvoering verbeteren. Een mooie plek in de top 100 kan ook gebruikt worden voor marketinguitingen."

 

""Meedoen aan de Terras Top 100 levert heel veel positiviteit op in ons team, het enthousiasmeert ons, inspireert ons en gasten reageren er heel positief op. Het is hartverwarmend.” 

 

 

 

Hoe werkt het?

 

Meld je terras aan voor de Terras Top 100 2023

Eind maart 2023: Alle ingeschreven terrassen krijgen een bezoek van de vak jury en mystery visits

De top 100 krijgt nog een bezoek van de vakjury

Hoofdjury brengt een bezoek aan de top 5

De Terras Top 100 wordt bekend gemaakt bij de winnaar van vorige editie.

Bekijk hier alles over het onderzoekstraject>>

Kijk terug