Heb je een Vakmedianet account? Log in om automatisch je gegevens in te vullen.

Door onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan voor het jurytraject van de Misset Horeca Terras Top 100 2022. 

 

Voor de early birds

Schrijf je nu voor 1 januari en profiteer van ons vroegboektarief van €179 (i.p.v. €229)!


Kortingscode
Indien je een kortingscode hebt ontvangen, kun je deze hieronder invullen. Leden van Horecabrains profiteren van extra kortingen op inschrijving voor de Terras Top 100. Lid van HorecaBrains? Vraag nu de kortingscode aan via info@horecabrains.nl. Lid van KHN? Vraag nu de kortingscode aan via info@khn.nl.

Prijsopties Misset Horeca Terras Top 100 2021

Facturatiegegevens

De factuur wordt standaard per e-mail verstuurd. Indien je de factuur per post wilt ontvangen, dan kun je dat hier aangeven.

Aanvullende gegevens 

Bij het inplannen van het vakjurybezoeken houden wij rekening met de ingevulde openingstijden. Indien de onderneming gesloten is op een ander moment dan bij ons bekend en hierdoor het bezoek niet kan plaats vinden, zijn wij genoodzaakt de onderneming te diskwalificeren voor het verdere onderzoekstraject. 

Tevens dient de locatie gedurende het onderzoekstraject (juni t/m juli) minimaal 5 dagen per week geopend te zijn. 

Openingstijden

Let op! Om mee te dingen naar een plek in de Terras Top 100 dient het terras van juni t/m juli minimaal 5 dagen per week open te zijn. Het terras moet tijdens alle aangegeven openingsdagen toegankelijk zijn voor een kop koffie, drankje of snack. Lunch of diner mag geen verplichting zijn.